BejelentésCsajsite
Egy igazi oldal csajoknak! ;)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


KöszöntésSzia!

Üdvözöllek az oldal megnyitóján! ;)

Itt majd találhatsz képeket, amiket nyugodtan ellophatsz tőlem. Lesznek sminktippek, -ötletek. Majd olvashatsz a divat alakulásáról, valamint a legnépszerűbb divatportálok oldalairól, ruhákról, cipőkről. A frizura menüpontban találhatsz házi praktikákat egy haj elkészítésére, valamint hajtrendeket. A szerelemről is olvashatsz idézeteket, ötleteket, hódítási technikákat, de ha nagyon elveszettnek érzed a dolgot, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt: mert.pockossh@freemail.hu. A suli pontban olvashatsz tippeket, hogyan tudnál jobban tanulni, mi az, amit érdemes...stb.

Most, hogy elmagyaráztam, mit hol találsz, illene magyarázatot adnom, miért is hoztam létre ezt az oldalt. Velem is nagyon sok minden történt már, ami említésre sem méltó. Szeretném, hogy tanulj te is az én tapasztalataimból.

Megkérnélek, hogy írj a vendégkönyvembe, és szavazz a főoldal bal alján található szavazódobozban, valamint írj üzenetet is, chat-elj! Ezeket persze csak akkor csináld, ha kedved van hozzá!

Köszönöm, hogy ezt elolvastad!

További jó szórakozást! Puszi: A szerkesztő


target=_blank> alt="Legyél te a tanár... :)" hspace=0
src="http://www.trabinevelde.hu/banner.jpg" width=468 align=baseline border=0 ?>


Keresés a honlaponHírekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!